Oldalak

2012. 03. 15.

Lakásrend 2012 - részletekben 1.

Megvolt ez a Lakástrend az idén is. Nem voltam tőle elragadtatva, de azért élveztem egy kicsit egyedül kószálni, nézelődni egy ilyen helyen. A Millenáris a kezdettől fogva a kedvenc helyeim egyike, rossz volt látni, hogy pusztul. Hoztam egy-két képet is, nem a legjobbak. Majd, ha felnövök, ígérem veszek egy jó gépet és szebbeket csinálok, addig is maradnak ezek a Szobában.
Mindjárt az elején bepillantást nyerhettünk a defo code projektbe, mely Fónagy Dóra legújabb leleménye. Ez egy lakókörnyezetfejlesztési és terméktervezési elképzelés, melyből itt tervezési és előkészületi fázisban lévő  MDF bútorelemek voltak láthatóak.  Tőlük idézem: "defo code életstílus változásokat, tendenciákat megvizsgálva otthonként, munkahelyként és relaxtérként egyaránt működő környezetek kialakításán dolgozik."
Akit bővebben érdekel: defo labor





Ez itt pedig a MANUFAKT design work standja egy igazán ellenállhatatlan konyhával, mely valóban egyedi részletekkel gyönyörködtet. A MANUFAKT 3 cég egyesülésével alakult műhely, ahol teljeskörű belsőépítészeti szolgáltatással állnak az érdeklődők rendelkezésére, tervezők Fekete Dóra és Máté Zsolt. Üzletük tavaly nyílt meg, sok sikert nekik.

Folyt köv.





Nincsenek megjegyzések:

Fb. like

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails